En VVS-grossist med personligt engagemang och hög kunskapsnivå

Senaste nyttVi flyttar!

Torsdagen den 14 januari 2021 är vår butik i Årsta öppen för sista dagen, sen går flyttlasset till nya lokaler i Västberga. Den 1 februari 2021 är Ni välkomna till en ny och större butik på Västbergavägen 25.

Ni når oss naturligtvis på telefon under tiden och våra transporter står redo för utkörningar under dessa två veckor vi håller stängt.

Alla kunder är sedan varmt välkomna till vår nya butik – väl mött på BG.Prisjustering 11 januari 2021

På grund av förändrade valutor och priser från våra leverantörer kommer vi att göra en prisjustering från och med den 11 januari 2021.

Då kommer även prisfiler att finnas tillgängliga för nerladdning.Ny utesäljare i Västberga

Vi har en ny utesäljare i Västberga, Dick Wendel.

Dick kommer närmast från en tjänst på Kvalitetsbygg och har dessförinnan ett förflutet från bl.a. Onninen.Ny innesäljare i Norrköping

Sedan maj arbetar John Forsberg som innesäljare i Norrköping.

John är 28år och har en yrkesutbildning som VVS montör i grund och botten.

John har jobbat som montör på Sandbäckens Rör AB och kommer närmast från Rörpro i Östergötland AB.Prisjustering 6 juli

Vi justerar våra priser från och med den 6 juli 2020.

Då kommer även prisfiler att finnas tillgängliga för nerladdning.Reviderat prissystem

Efter det senaste årets debatt om höga bruttopriser från grossister har vi på Bra Gross för avsikt att sänka våra bruttopriser den 6 maj 2020. Vi har som vanligt lyssnat på våra kunder och genomför detta i samklang med Er. Vi kommer i samband med detta även att justera Era rabattbrev. Vår analys av vår prissättning har också medfört att vissa produkter blir något billigare och tvärtom.

Er kontaktperson är uppdaterad i detalj och är den som förser Er med ett aktuellt rabattbrev. Har Ni frågor är Ni välkomna att kontakta oss..

De nya bruttopriserna kommer att finnas tillgängliga att ladda hem från vår hemsida www.bragross.se, från detta datum.Prisjustering 13 januari 2020

På grund av förändrade valutor och priser från våra leverantörer kommer vi att göra en prisjustering från och med den 13 januari 2020.

Då kommer även prisfiler att finnas tillgängliga för nerladdning.