En VVS-grossist med personligt engagemang och hög kunskapsnivå

Mervärden

Bra Gross vill vara ett föredöme i branschen

Bra Gross ska kännetecknas av tillgänglighet, tjänstvillighet och kunskap. Vi erbjuder en positiv företagskultur med motiverade och engagerade medarbetare med nära och långsiktiga kundrelationer och personlig service.

Bra Gross levererar genom lager i Örebro, Stockholm (Täby) och Norrköping och till kunder i hela landet för leverans dagen efter beställning.

Vi använder gärna lokala distributörer som i ett nära samarbete lär känna geografin och kunderna. Fungerande materialleveranser är en avgörande faktor. Bra Gross kan i god tid innan installationen ta fram en leveransplan för olika etapper av byggnationen som sedan kontinuerligt stäms av mellan kunden och Bra Gross.

Vårt sortiment

Bra Gross arbetar med att förutse kundens behov samtidigt som vi lyssnar på önskemål. Bra Gross har renodlat sitt koncept i alla avseenden. Ingen kund är för liten och varje kundkontakt är en utmaning där det gäller att visa resultat.

Därför passar Bra Gross lika bra för ensamföretagarnas behov som för det stora företaget med ”BraPac”- leveranser till varje lägenhet vid t ex badrumsrenoveringar.

Ansök om konto till BG E-handel

Du vet väl att du kan handla direkt i vår onlinebutik? Men för att kunna det krävs det att du öppnar ett konto hos oss. Att öppna ett konto är lätt!

Fyll bara i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!